• Kreu
  • /
  • Blog
  • /
  • Uebinar
  • /
  • Uebinar: WordPress si Content Editor dhe Marketer, 5 nëntor 2020

Uebinar: WordPress si Content Editor dhe Marketer, 5 nëntor 2020

Nga: Aulona Kolicaj2 November 2020 | 0 komente lexime


Tirana WordPress Meetup organizoi uebinarin me temën: 

"WordPress si Content Editor dhe Marketer"

me trajnues ekspertin dhe sipërmarrësin z. Elvis Plaku.

Ju mund ta shihni regjistrimin e plotë të uebinarit duke përdorur linkun e mëposhtëm:

Takimi u zhvillua me 5 Nëntorora 18:00 në platformën Zoom, online.


Komuniteti i Tirana WordPress meetup bashkohet të enjten e parë të çdo muaji. Në çdo takim diskutohet për WordPress. Programi vendoset nga komuniteti dhe zakonisht në fund të çdo aktiviteti vendoset se për çfarë do të diskutohet në aktivitetin e rradhës. Nëse jeni të interesuar për një temë specifike ju lutemi të shkruani te grupi dhe sugjerimi juaj do merret në shqyrtim nga komuniteti.

Për të qenë pjesë e komunitetit nuk ka nevojë të jeni ekspert i WordPress pasi të gjithë janë të mirëpritur.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Etiketa


Gjithashtu mund të lexoni

Trajnim për kurset online: Ja si mund të përfitojë biznesi/organizata juaj

Trajnim për kurset online: Ja si mund të përfitojë biznesi/organizata juaj

Uebinar: Si të kapërceni pengesat që ju mbajnë larg qëllimeve tuaja!

Uebinar: Si të kapërceni pengesat që ju mbajnë larg qëllimeve tuaja!

Uebinar: Si të përdorim Fiverr me sukses

Uebinar: Si të përdorim Fiverr me sukses

Video trajnim: Si ta kthejmë pasigurinë e ndryshimit në një mundësi – Elvira Rama

Video trajnim: Si ta kthejmë pasigurinë e ndryshimit në një mundësi – Elvira Rama
>