Trajnim: Siguria & privacia në internet

Nga: Elvis Plaku2 June 2020 | 0 komente lexime


Si qytetarë dixhital të gjithë jemi të ekspozuar ndaj sulmeve nga më të ndryshmet që mund të na vijnë nga mungesa e dijeve dhe informacionit, hakerat, qeveritë, korporatat, kompanitë e ofrimit të internetit, etj., etj.

Ky trajnim është mjaft praktik dhe konkret dhe mund të përshtatet sipas nevojave tuaja.

Ai synon t'ju njohë me disa prej rreziqeve kryesore që ju kanosen online duke ofruar këshilla dhe teknika praktike se si ju mund të mbroheni më mirë.

Këtë trajnim e kanë përfituar individë dhe organizata të ndryshme, në Shqipëri dhe jashtë saj.

Përmbajtja

  • Siguria e paisjeve që përdorim;
  • Përdorimi i duhur i fjalëkalimeve;
  • Mediat sociale (siguria & privacia);
  • Siguria me dy nivele për llogaritë tuaja;
  • Siguria & privacia në lundrim;
  • Siguria në përdorimin e email;
  • Përdorimi i VPN-ve.
Trajnimi per sigurine ne internet permbajtja

Dëshironi të bëheni pjesë e këtij trajnim ose ta ofroni atë për organizatën/biznesin tuaj, atëherë na kontaktoni që sot për të marrë një informacion më të plotë.

Prezantim te Fondacioni M&M Ivanaj - vizitoni linkun

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}


Gjithashtu mund të lexoni

Trajnim për kurset online: Ja si mund të përfitojë biznesi/organizata juaj

Trajnim për kurset online: Ja si mund të përfitojë biznesi/organizata juaj

Trajnim: Si të kemi sukses me WordPress

Trajnim: Si të kemi sukses me WordPress

Trajnim: Marketing strategjik në internet 2022

Trajnim: Marketing strategjik në internet 2022

Video trajnim: Si ta kthejmë pasigurinë e ndryshimit në një mundësi – Elvira Rama

Video trajnim: Si ta kthejmë pasigurinë e ndryshimit në një mundësi – Elvira Rama
>