July 18

Skeda e pasurisë së deklaruar –Anila Karanxha – Gjykata e Tiranës

0  comments

Gjyqtarja Anila Karanxha e Gjykatës së Tiranës do të përballet të mërkurën më 19 korrik me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit. Procesi i saj i vetingut po kryhet nga trupa e përbërë nga Roland Ilia, Genta Tafa Bungo dhe Suela Zhegu.

Anila Karanxha përfundoi studimet në Shkollën e Magjistraturës në vitin 2006 dhe punoi si gjyqtare dhe kryetare gjykate në Gjykatën e Lushnjes. Prej vitit 2016, Karanxha e ushtron funksionin në Gjykatën e Tiranës.

Analiza e pasurisë është një ndër tre shtyllat e rivlerësimit për gjyqtarët, së bashku me kontrollin e figurës dhe vlerësimin e aftësive profesionale. Skeda grafike e mëposhtme paraqet ndryshimin e pasurisë familjare të gjyqtares Anila Karanxha nga viti 2005 deri në fund të vitit 2019.  [Kliko për skedën në PDF]

Skeda e pasurisë së deklaruar nga gjyqtarja Anila Karanxha.

Në deklarimin për herë të parë në vitin 2005, gjyqtarja Anila Karanxha deklaronte kursime në vlerën e 367 mijë lekëve, ndërsa në fund të vitit 2019, pasuria e saj është 2.9 milionë lekë.

Ajo zotëron likujditete bankare me vlerë 2 milionë lekë, një automjet me vlerë rreth 907 mijë lekë si dhe kursime në cash në vlerën e 1055 lekëve.

Të ardhurat familjare për periudhën e deklarimit janë 17.9 milionë lekë, nga të cilat 90% burojnë nga paga si gjyqtare dhe gati 9% nga mësimdhënia.

Përveç analizës për rritjen/uljen e pasurisë, strukturën e aseteve dhe të ardhurave, ky raport paraqet dhe kontrollin aritmetik/logjik të deklarimeve të subjektit si dhe “flamujt e kuq’ që identifikohen gjatë kontrollit. Nga kontrolli aritmetik/logjik për 15 vite të deklarimit, asnjë prej deklaratave nuk rezultoi me probleme.

Deklarata e pasurisë së vitit 2005

Deklarata e pasurisë së vitit 2006

Deklarata e pasurisë së vitit 2007

Deklarata e pasurisë së vitit 2008

Deklarata e pasurisë së vitit 2009

Deklarata e pasurisë së vitit 2010

Deklarata e pasurisë së vitit 2011

Deklarata e pasurisë së vitit 2012

Deklarata e pasurisë së vitit 2013

Deklarata e pasurisë së vitit 2014

Deklarata e pasurisë së vitit 2015

Deklarata e pasurisë së vitit 2016

Deklarata e pasurisë së vitit 2017

Deklarata e pasurisë së vitit 2018

Deklarata e pasurisë së vitit 2019

Për më shumë dokumente vizitoni databazën tonë dokumente.reporter.al

 


Tags

Anila Karanxha, Genta Tafa Bungo, Gjykata e Rrethit Tiranë, Gjyqtare, Komisioni i Pavarur i Kualifikimit, Roland Ilia, Skeda e pasurisë, Suela Zhegu


You may also like

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Forma e kontaktit

Name*
Email*
Message
0 of 350