• Kreu
 • /
 • Blerje
 • /
 • Video trajnimi: Si ta kthejmë pasigurinë e ndryshimit në një mundësi
Sale!

Video trajnimi: Si ta kthejmë pasigurinë e ndryshimit në një mundësi

6,000 L

Axhenda e uebinarit:

 • Çfarë është ndryshimi;
 • Menaxhimi i vetes gjatë ndryshimit;
 • Përqafimi i ndryshimit;
 • Mbështetja e të tjerëve.

Gjatë këtij uebinari, do mësoni:

 • Si t’i kthejnë ndryshimet e padëshiruara në avantazh për rritjen në karrierë;
 • Si të mbështesni të tjerët në udhëtimin e tyre drejt ndryshimit;
 • Si ta ktheni pasigurinë në mundësi;

Si ta kthejmë pasigurinë e ndryshimit në një mundësi

Prezantuese: Elvira Rama

Eksperte ndërkombëtare për burimet njerëzore dhe zhvillimin organizativ

 • Mbi 20 vite eksperiencë;
 • Udhëheqëse karriere;
 • Zhvillim organizativ dhe zhvillim udhëheqje;
 • Eksperte për menaxhimin e ndryshimit;
 • Trajnere për ndërtimin e skuadrave;
 • Eksperte për organizatat ndërkulturore dhe kulturën e organizatës.

Prezantimi

 • 70:20:10 Modeli si mësojmë dhe zhvillohemi
 • 5 faktorët për rritje pozitive
 • 4 mënyrat se si ne mësojmë
 • Menaxhimi i vete gjatë ndryshimit
 • Si reagojmë ndaj ndryshimit që nuk e duam
 • Ri-ngritja pas sfidave
 • Ndryshimi = mundësi të reja
 • Proaktiv vs. Reagues
 • 5 gjëra të rëndësishme përballë ndryshimit
 • Zhvillimi personal gjatë ndryshimit
 • Si të kuptojmë që kemi qëndrueshmëri përballë ndryshimit
 • Si të mbështesim të tjerët
 • Komunikimi dhe zhvillimi
 • Tranzicioni: Mbarimi, Zona neutrale dhe Fillimi i ri
 • Pyetje & Përgjigje
>