Sale!

Paketa bazë e antarësisë

1,500 L

Kjo është paketë promocionale dhe nuk do ofrohet gjatë. Në paketë përfshihen mbi 15 trajnime dhe kurse të ndryshme, të cilat ju mund t’i bëni tuajat me këtë cmim promocional. Ndaj, nxiton nëse dëshironi t’i përfitoni!

Aksesi për kurset ju jepet automatikisht me konfirmimin e pagesës dhe ato bëhen menjëherë të disponueshme në llogarinë tuaj.

Tani mund ta bëni blerjen e paketës direkt edhe nga shërbimi i pagesave POK Pay.

 

Disa nga kurset që përfitoni si pjesë e kësaj pakete:

Aksesi për kurset ju jepet automatikisht me konfirmimin e pagesës dhe ato bëhen menjëherë të disponueshme në llogarinë tuaj.

Nëse keni ende pyetje apo dëshironi sqarime të mëtejshme, mos nguroni të na kontaktoni.

>