Si të ndërtoni një strategji për krijimin e përmbajtjes së optimizuar për SEO

Me pagesë

Intermediate

Udhëzues

Udhëzues

Sipërmarrja e lirë

1 Leksioni

0% I pafilluar

A dëshironi të rrisni numrin e vizitorëve në blogun apo faqen e biznesit?

A keni provuar t’i rrisni vizitorët nëpërmjet mediave sociale, por me rezultate të dobëta nga që njerëzit nuk i klikojnë ato?

A keni tentuar të bëni SEO por pa arritur suksesin e dëshiruar?

Mbase kjo nuk është një listë e plotë e teknikave apo strategjive që keni provuar, por folësi ynë i parë i vitit ju tregojë një strategji SEO për të krijuar përmbajtjen e duhur për faqen tuaj që do tërheqë vizitorë relevant gjatë gjithë kohës.

Z. Granit Doshlaku, shqiptari nga Kosova, është një ekspert i certifikuar SEO/SEM me eksperiencë ndërkombëtare. Madje, ju mund ta keni dëgjuar edhe si një prej folësve në edicionin më të fundit të  AllWeb, në Tiranë .

Ai do ju ndihmojë të krijoni një strategji të mirëfilltë SEO për përmbajtën e faqes tuaj. Një strategji e sprovuara që faqja juaj të rritet në renditjen në motorët e kërkimit. E mbi të gjitha, që ju të tërhiqni vizitorët dhe klientët e duhur.

Si të ndërtoni një strategji për krijimin e përmbajtjes së optimizuar për SEO

Me pagesë

Video regjistrimi i plotë i uebinarit realizuar me datë 30 janar 2020, me z. Granit Doshlaku dhe z. Elvis Plaku

Video lesson

Më ndiqni

Rreth instruktorit

Granit Doshlaku

No Author Description

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Pen
>