Si të arrini një audiencë të lartë për një uebinar dhe jo vetëm!

Me regjistrim

Intermediate

Udhëzues

Udhëzues

Marketing

1 Leksioni

0% I pafilluar

Nëpërmjet kësaj video ju tregojmë se si arritëm të regjistrojmë 180 pjesëmarrës për një uebinar që zhvilluam rishtazi mbi temën: Si të ndërtoni një strategji për krijimin e përmbajtjes së optimizuar për SEO me z. Granit Doshlaku nga agjencia Manaferra.com

Ky uebinar i tejkaloi të gjitha objektivat tona për nga numri i personave të regjistruar dhe pjesëmarrësve.

Ndaj, duke dashur ta ndajmë këtë eksperiencë edhe me ju, kemi krijuar një video trajnuese që ju tregon kanalet dhe elementët kryesorë që përdorëm për këtë aktivitet.

Si të arrini një audiencë të lartë për një uebinar dhe jo vetëm!

Kjo video trajnuese ju tregon kanalet dhe elementët kryesorë që përdorëm për këtë aktivitet.

Text lesson

Më ndiqni

Rreth instruktorit

Elvis Plaku

Elvisi është sipërmarës dhe konsulent me eksperiencë korporative dhe private në fushat e marketingut, komunikimit, publikimeve dhe ecommerce.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Pen
>