Mirë se vini! Këtu do gjeni kurset e ndryshme që ofrojmë, përfshi ato pa pagesë dhe ato me pagesë.

Kurset tona

Gjithë kurset
 • Gjithë kurset
 • Temat
 • Bazat
 • I avancuar
 • Sipërmarrja e lirë
 • SEO
 • Marketing
 • Për Bizneset
 • Siguria Online
 • Kufizimet në akses
 • Me regjistrim
 • Kurs i hapur (pa pagesë)
 • Me pagesë

Për Bizneset

Kurset online: Ja si mund të përfitojë biznesi/organizata juaj

E imagjinoni një platformë me të cilën mund të edukoni apo trajnoni punonjësit tuaj?

Po një sistem që ju lejon të përmirësoni aftësitë dhe njohuritë e personave me të cilët punoni?

Ose një platformë me aksese të ndryshme sipas grupeve të ndryshme?

Nuk bëhet fjalë për sisteme apo platforma imagjinare por kurse dhe sisteme që mund t'i përshtaten nevojave të biznesit apo organizatës tuaj.

Në këtë uebinar do flasim për ‘kurset online’ dhe antarësimet online!

Video

Video

9 leksione

Intermediate

Siguria Online

Trajnim për Sigurinë Online

Nëse ndiheni të sigurt të punoni dhe operoni online atëherë ky trajnim online nuk është për ju! Por nëse ju kanë marrë ndonjëherë aksesin e llogarive tuaja online apo dini raste të ngjashme, atëherë ju ftojmë të regjistroheni.

Si qytetar, profesionist apo sipërmarrës dixhitalë sot jemi të gjithë të ekspozuar ndaj rreziqeve online nga më të ndryshmet.

Ky trajnim synon t’ju ndërgjegjësojë si dhe mësojë disa teknika thelbësore se si mund të mbroheni më mirë.

Video/Tekst

Video/Tekst

11 leksione

Intermediate

Bazat

9 Hapa Si Të Hapim Një Biznes Të Suksesshëm

Nëse aktualisht jeni pa punë, pa shumë punë apo të pakënaqur me punësimin tuaj, atëherë ideja e marrjes së kontrollit dhe kthimit në ‘shefin’ e vetvetes mund t’ju duket shumë tërheqëse.

​Mbase, ​keni kohë që po mendoni me veten ' si të ​filloj një biznes ' apo ​duke konsideruar me dikë tjetër ​​' si të hapim një biznes '.

Cilado qoft​ë situata juaj tani, dekada e kaluar na ka treguar se vendet e punës nuk janë më aq të sigurta siç mund ta kemi menduar në të kaluarën.

​Në të njëjtën kohë, raporti i suksesit për bizneset e reja mbetet mjaft i ulët ku shumica e tyre dështojnë brenda disa viteve .

Ndërkohë, asnjëherë nuk ka diçka ‘tërësisht të sigurtë’ ndaj nëse jeni duke menduar ta lini punën aktuale për të filluar biznesin tuaj, ka shumë avantazhe nëse zgjidhni të përgatiteni mirë para se t’i futeni sipërmarrjes private .

Këto janë nënë këshilla ​që të siguroheni nëse jeni përgatitur mjaftueshëm para se të ​ filloni biznesin tuaj , duke i dhënë vetes shanset maksimale për të qenë të suksesshëm. Këto hapa janë përshtatur nga libri ​i autores me titull ‘ The Entrepreneur Equation ’.

Tekst

Tekst

9 leksione

Bazat

Sipërmarrja e lirë

Uebinar: Si të përdorim Fiverr me sukses

Kujt nuk i duhen ca para shtesë cdo muaj?!!

Ndoshta keni një punë apo rrogë fikse.

Ndoshta të ardhurat që gjeneroni nga ‘startup-i’ juaj nuk mjaftojnë për të mbuluar gjithë shpenzimet e tjera.

Por ju keni disa aftësi dhe kohë shtesë që mund t’i vini në funksion të dikujt që mund t'ju paguaj, direkt nga interneti.

Atëherë, regjistrimi i këtij uebinari është për ju!

Tekst

Tekst

2 leksione

Bazat

Sipërmarrja e lirë

Si të ndërtoni një strategji për krijimin e përmbajtjes së optimizuar për SEO

A dëshironi të rrisni numrin e vizitorëve në blogun apo faqen e biznesit? A keni provuar t’i rrisni vizitorët nëpërmjet mediave sociale, por me rezultate të dobëta nga që njerëzit nuk i klikojnë ato? A keni tentuar të bëni SEO por pa arritur suksesin e dëshiruar? Mbase kjo nuk është një listë e plotë e teknikave apo strategjive që keni provuar, por folësi ynë i parë i vitit ju tregojë një strategji SEO për të krijuar përmbajtjen e duhur për faqen tuaj që do tërheqë vizitorë relevant gjatë gjithë kohës. Z. Granit Doshlaku, shqiptari nga Kosova, është një ekspert i certifikuar SEO/SEM me eksperiencë ndërkombëtare. Madje, ju mund ta keni dëgjuar edhe si një prej folësve në edicionin më të fundit të  AllWeb, në Tiranë . Ai do ju ndihmojë të krijoni një strategji të mirëfilltë SEO për përmbajtën e faqes tuaj. Një strategji e sprovuara që faqja juaj të rritet në renditjen në motorët e kërkimit. E mbi të gjitha, që ju të tërhiqni vizitorët dhe klientët e duhur.

Udhëzues

Udhëzues

1 leksione

Intermediate

SEO

Video kurs, konfigurimi i SEOPress

Zbuloni si të konfiguroni SEO Press nga fillimi në fund për të optimizuar faqen tuaj në mënyrën më të mirë për motorët e kërkimit si Google, Bing, etj.

Udhëzues

Udhëzues

1 leksione

Intermediate

Bazat

7 zakonet e njerëzve të suksesshëm

Çfarë i dallon njerëz shumë të suksesshëm si Elon Mask (Elon Musk), Opera Uinfrie (Operah Winfrey), dhe Mark Zukerberg (Mark Zuckerberg) nga pjesa tjetër? Dikush intervistoi qindra prej këtyre milionerëve të vetë-bërë për ta zbuluar.

Tekst

Tekst

10 leksione

Bazat

Bazat

Trajnimi për Wordpress
Video

Video

3 leksione

Intermediate

I avancuar

Si ta kthejmë pasigurinë e ndryshimit në një mundësi - Elvira Rama

Zbuloni si mund ta ktheni pasigurinë në aset për karrierën tuaj apo organizatën ku ju punoni. Ndiqni të plotë sesionin që zhvilluam me znj. Elvira Rama, ekperte ndërkombëtare për burimet njerëzore dhe zhvillimin organizativ. Regjistrimi është i ndarë në seksione sipas vetë prezantimit për ta bërë më të lehtë për t'u ndjekur.

Video

Video

14 leksione

Advanced

Page [tcb_pagination_current_page] of [tcb_pagination_total_pages]

Pen
>