June 14

KPK konfirmoi gjyqtaren Yrfet Shkreli

0  comments

Gjyqtarja e Gjykatës së Juridiksionit të Përgjithshëm në Elbasan Yrfet Shkreli u konfirmua në detyrë nga Komisioni i Pavarur i Kualifikimit, pas një seance të shkurtër dëgjimore gjatë të cilës KPK nuk vuri në dukje probleme në asnjë prej kritereve.

Trupa e kryesuar nga Suela Zhegu, me relatore Genta Tafa Bugo dhe anëtar Roland Ilia, njoftoi vendimin për Shkrelin të mërkurën.

Yrfet Shkreli përfundoi studimet në Shkollën e Magjistraturës në vitin 2015 dhe pas një periudhe stazhi në Gjykatën e Tiranës. Ajo e ka nisur karrierën si gjyqtare në Gjykatën e Përmetit, dhe tashmë shërben në Gjykatën e Juridiksionit të Përgjithshëm në Elbasan.


Tags

elbasan, Genta Tafa Bugo, Gjykata e Juridiksionit të Përgjithshëm në Elbasan, Gjyqtare, Kavaje, Komisioni i Pavarur i Kualifikimit, Përmet, Roland Ilia, Suela Zhegu, Yrfet Shkreli


You may also like

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Forma e kontaktit

Name*
Email*
Message
0 of 350