July 17

KPA lë në fuqi shkarkimin e prokurorit Agim Dalipaj

0  comments

Kolegji i Posaçëm i Apelimit, KPA vendosi të enjten më 13 korrik lënien në fuqi të shkarkimit nga detyra të prokurorit të Lezhës, Agim Dalipaj. Vendimi u mor në mënyrë unanime nga trupi gjykues i Kolegjit i kryesuar nga Rezarta Schuetz, me relatore Ina Rama dhe anëtarë Albana Shtylla, Natasha Mulaj e Sokol Çomo, pas shqytimit në dhomë këshillimi të ankimit të Dalipit.

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit vendosi më 17 qershor 2021 të shkarkojë nga detyra prokurorin e Lezhës, Agim Dalipaj pasi u konkludua i papërshtatshëm për profesionalizmin dhe se kishte bërë deklarim të pamjaftueshëm për kontrollin e pasurisë.

Agim Dalipaj e filloi karrierën në vitin 1992 dhe punoi në prokurorinë e Tropojës dhe të Lezhës.


Tags

Agim Dalipaj, Albana Shtylla, Ina Rama, Kolegji i Posaçëm i Apelimit, Natasha Mulaj, Prokurore, Prokuroria e Rrethit Lezhë, Rezarta  Schuetz, Sokol Çomo


You may also like

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Forma e kontaktit

Name*
Email*
Message
0 of 350