Frymëzohuni për një fillim të ri

Nga: Elvis Plaku13 January 2017 | 0 komente3473 lexime


Ndërsa viti i ri ka filluar dhe ri-shihni planet apo punët për t’u bërë gjatë vitit mbase e gjeni veten disi dobët nga frymëzimi apo dëshira për të punuar!

Ose mbase jeni tërësisht i/e frymëzuar dhe gati për të filluar punën, fundja keni pushuar, festuar dhe tani jeni me energji të reja!

Cila do qoftë gjendja juaj aktuale, jam i bindjes se rigjetja e ‘fokusit’ do t’ju ndihmojë për ta ngritur nivelin tuaj edhe më lartë.

Sipas autorit të shumëshitur “Simon Sinek” gjithçka duhet të fillojë me pyetjen “pse”!

Rikujtimi i arsyes pse ekzistoni, pse ngriheni çdo ditë nga krevati, pse bëni punën që bëni, pse drejtoni organizatën/biznesin që keni, apo vetë ekzistenca juaj duhet të kulmojë te “pse”-ja.

Ndërsa nisni një vit të ri ju nxis të shihni apo rishihni këtë video frymëzuese titulluar: How great leaders inspire action. Por personalisht besoj se parimet vlejnë për shumë aspekte të jetës tonë personale dhe profesionale!

Nëse nuk jeni mirë me anglishten, shihni me kujdes opsionin për të aktivizuar titrat në gjuhën shqipe.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}


Gjithashtu mund të lexoni

Kurs: Si të përdoni SEO Press për WordPress

Kurs: Si të përdoni SEO Press për WordPress

7 mënyra për të qenë një lider i suksesshëm

7 mënyra për të qenë një lider i suksesshëm

Suksesi në jetë qëndron te inteligjenca emotive

Suksesi në jetë qëndron te inteligjenca emotive

7 zakonet e njerëzve shumë të suksesshëm, sipas një njeriu që shpenzoi 5 vite duke i studiuar ata

7 zakonet e njerëzve shumë të suksesshëm, sipas një njeriu që shpenzoi 5 vite duke i studiuar ata
>